середу, 8 травня 2013 р.

Відлуння війни в пам`яті народній.

  
                                                              
„Знов білим цвітом вкрилися сади,
І знов приходить свято Перемоги...”
    9 Травня - день пам'яті і скорботи. Цього дня по всій Україні вкриваються весняними квітами і величні пам’ятники, і скромні обеліски.
   У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через чорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Все менше їх залишається в життєвому строю. Даються взнаки і опалена війною молодість, голод і холод, хвороби і рани. Їхні груди вкриті медалями, на скронях - сивина. Але вони пам'ятають ті страшні часи, хоч часто їм і не хочеться про них згадувати.
   Від усього серця вітаємо вас із Днем Перемоги! Вже промайнуло довгих 68 років з того дня, коли людство дізналося про закінчення тієї страшної війни. Але і досі героїчні, сумні і доленосні події того часу озиваються гучним відлунням у серці кожного з нас. Скільки б не спливало часу, ми пам’ятаємо, і схиляємо голови перед мужністю того покоління, яке вистояло і вибороло Славетну Перемогу. Тож прийміть щирі привітання із Днем Перемоги та побажання довгих років життя, міцного здоров’я, ясного неба над головою та головне – поваги, безмежної поваги до мужності і героїзму, без яких Перемога не була б можливою.
    Нехай цей, квітучий і мирний, травень принесе у ваші душі спокій та злагоду.
   9 травня 2013року о 11.00 к.ч біля Обеліска слави с. Ділове відбудеться урочистий мітинг приурочений до Дня Перемоги!









 

Немає коментарів:

Дописати коментар