вівторок, 28 травня 2013 р.

Прикордонник - звучить гордо.


       Зважаючи на заслуги Прикордонних військ перед Вітчизною, в 2003 році Указом Президента України було встановлене свято – День прикордонника, яке відзначається щорічно 28 травня.

    Шановні охоронці державних рубежів!
    Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника. Вартові державних рубежів завжди були у великій повазі і шані в українського народу. Прикордонні війська стали важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних і військових інтересів незалежної України.

  Цього святкового дня висловлюємо глибоку вдячність вам, дорогі  прикордонники, та усім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов’язок щодо забезпечення недоторканності кордонів нашої Вітчизни.

    Бажаємо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народові.

На кордонах, на заставах

На далеких рубежах,

Ваша доблесть і відвага

Захищають завжди нас.

У ваш чудовий день, сьогодні,

Ми хочемо вам побажати

Менше ризику, більше щастя і успіхів.

А також удач, удач, удач.
    В Будинку культури с. Ділове відбувся святковий концерт до Дня прикордонника, на який були запрошені прикордониики відділу прикордонної служби с. Ділове. Голова села Л.І. Романюк, працівники культури, директор Діловецької ЗОШ М. М. Юращук привітали прикордонників з професійним святом та вручили пам`ятні подарунки.



Немає коментарів:

Дописати коментар