вівторок, 3 вересня 2024 р.

Літературне знайомство - 65 М.Дочинцю


        3 вересня, відомому українському письменнику Мирославу Дочинцю виповнюється 65 років. Його творчість, яка охоплює десятки книг, стала невід’ємною частиною сучасної української літератури.  Мирослав Дочинець відомий своїми глибокими філософськими роздумами, які знаходять відгук у серцях багатьох читачів.                                   

      Мирослав Дочинець народився 3 вересня 1959 року в місті Хуст, Закарпатської області. Його творчий шлях розпочався ще в шкільні роки, коли він почав писати свої перші твори. Після закінчення факультету журналістики Львівського університету,  працював у різних газетах та журналах, де здобув великий досвід та визнанняОпис : https://go.rcvlink.com/mtch/31/fda924cd-f0fa-4374-b266-2311c275a539.

      Його книги, такі як «Вічник», «Многії літа. Благії літа» та «Світован», стали бестселерами та здобули численні літературні нагороди. У своїх творах автор  часто звертається до тем духовності, філософії та пошуку сенсу життя.     


                                                                                                                                                                                                  

З нагоди ювілею в бібліотеці оформлено книжкові виставку літератури «Митець слова» на якій представлено книги письменника, які відображають його мудрість та життєву філософію.

Запрошую до перегляду.




                                                                                                                                                                         

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар