середу, 21 листопада 2018 р.

Україна - територія гідності і свободи

  

      Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Події тих днів  перетворилися у справжню національну стихію, в якій передався найтонший подих душі нашого народу. Пробудилася  приспана роками національна свідомість людей..
       Гідність, відданість та патріотизм сьогодні засяяли новими гранями стали своєрідним поштовхом для переосмислення глибокої суті людського буття.

     День Гідності і Свободи відзначається щороку 21 листопада згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року. Його встановлено на честь початку двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
      З метою поглибити знання учнів про історію України, трагічні події, що відбувалися в нашій державі для учнів 8-го класу було проведено інформаційну годину "Ми не зганьбили славу наших предків, нових Героїв дали небесам". З вступним словом до дітей звернулася вчитель історії Г.Р. Фіріщак, а ведучі розповіли про події, що відбувалися на Майдані та переглянули відео "Євромайдан"! Відео яке повинен побачити кожен Українець!"
  


                                                                                                            

Немає коментарів:

Дописати коментар