вівторок, 25 жовтня 2022 р.

 

Вшанування Героїв односельців. Пам"ять про Вас, буде вічно жити в наших серцях.

Герої не вмирають! Вічна слава!

Діловецькі герої, які віддали своє життя захищаючи свою землю.

Варга Едуард Вікторович

               06.08.1997 – 22.03.2022

Загинув захищаючи рідну землю.

Старший сержант ВАРГА Едуард Вікторович, після закінчення середньої школи одразу пішов на військову службу до Державної прикордонної служби, з якої звільнився у 2019 році. Однак, вдома сидів не довго – хотів служити своїй Батьківщині у Збройних Силах України. З грудня 2021 року проходив військову службу у 10 бригаді, у складі якої і віддав своє життя за наше майбутнє, захищаючи Київ від російських загарбників.“Він був справжнім воїном, надійним товаришем, чудово розумів службу та безмежно любив життя!”- саме так відгукуються про Героя товариші та побратими. Спочивай з миром! Ти назавжди залишишся в серцях рідних та друзів.


                 ПОПАДИЧ Василь Васильович

                          12.08.1983 – 29.08.2022            

                                                                                                                                                                                 Старший солдат  механік-водій гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону військової частини А1556, уродженець с. Ділове Рахівського району, був великим патріотом України. У 2001-2003 році проходив строкову військову службу, а з початком нападу росії 31липня 2014 року призваний по мобілізації у 128 гірсько-штурмову бригаду. Пройшов нелегкий шлях військового у боях за Дебальцеве, Авдіївку, Станицю Луганську та інші села та містечка України. Повномасштабне вторгнення зустрів у лавах своєї рідної бригади. Бив ворога разом з побратимами не даючи російському загарбнику увірватись у наші домівки. Він ніколи не казав що не зможе, знав, що має вистояти, адже бореться за майбутнє України.

       Вічна пам`ять та слава полеглому Герою!

 


                                    ГРІДЖАК Віталій Іванович           

                                       24.10.1980 – 08.10.2022 

 

 Народився та проживав у селі Ділове Рахівського району, радіотехнік, однак з вторгненням російського агресора, разом з іншими патріотами Рахівщини став на захист нашої Батьківщини у складі 115 окремої механізованої бригади, був стрільцем-помічником гранатометника.

Серце героя зупинилося  у бою за нашу Батьківщину під час виконання бойового завдання по виявленню та знищенню сил противника.

                                 Вічна пам’ять і шана Герою!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар