понеділок, 19 жовтня 2020 р.

Вони воювали, щоб ми жили...


     З нагоди Дня визволення села та Дня захисників України, працівниками культури було проведено мітинг - реквієм "Україна - мати. Вмій її захищати". Головна мета заходу - виховання почуття патріотизму, шанобливого ставлення до пам`яті про перемогу над фашистськими загарбниками у Другій світовій війні, вшанування мужності, бойового подвигу та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, збереження та розвитку національних військових традицій і звитяг. 

    Для присутніх та перехожих лунали пісні та  вірші  про Україну, ведучі розповіли про героїчну мужність українського народу, який відстоював і відстоює честь і незалежність Батьківщини. Бібліотека представила книжково - ілюстративну виставку "Пом`янімо загиблих, шануймо живих". Загиблих вшанували хвилиною мовчання та молебнем. В кінці свята всіх присутніх зі святом привітав голова Рахівської облдержадміністрації В. Медвідь.

    Проведений захід дав змогу підростаючому поколінню поринути у ті часи та події, які ми не маємо права забувати, заради процвітання України та її мирного майбутнього.    


Немає коментарів:

Дописати коментар