середу, 26 лютого 2020 р.

Нові книги


        Література для дітей на будь-який смак.
               Завітайте до бібліотеки! 

                     

          Атлас міст: 30 карт міст: мандруй світом/ Намалював       Мартін Гааке; Написала Джорджія Черрі/ Перек.з агн. Ольги    Горби.-Х.: ПП "Юнісофт",2018.-63.
   Вирушай до Всесвітніх пригод разом із цією ілюстрованою     книжкою, в якій знайдеш 30 міст з усього світу.
  Розглядай цей докладний путівник містами світу, проведи   весело час та знайди відомих людей, культові споруди,   пам"ятки культури та найцікавіші місця для дітей.




           Нельсон Джо
            Історіум/ Ілюстратор Річард Вілкінсон/ Перек. з анг. Дзвінки Завалій.- Львів.- Вид. "Старого лева".-2018.-95 с.іл.
   Ласкаво просимо до "Історіуму". Цей музей відкритий цілодобово. Ви маєте нагоду побачити колекцію 130 артефактів зі стародавніх цивілізацій. Дізнавайтеся про людей стародавнього світу та досліджуйте дивовижні речі, які вони по собі залишили.
   Заходьте сюди, щоб пізнати минуле у всій його величі.



    Віллс Кейсі
Ботанікум / Ілюстратор Кейті Скотт / Перек. з анг. Анастасії Богоніс.- Львів, Вид. "Старого Лева".-2018.-95 с.: іл.
   Цей музей відкритий цілодобово, Він став притулком для надзвичайної колекції рослин: від крихітних водоростей до неймовірних рослин-хижаків. Тут також є гриби та лишайники дивовижних кольорів. Дізнайтеся про те, як еволюціонували рослини та як пристосовуватися для того, щоб вижити.
   Аби дослідити царство рослин у всій його красі, заходьте сюди.

                                   Література для дітей середнього шкільного віку.

    Щежка Джон
      Франк Ейнштейн і турбомозок: Повість.-К.: ТОВ "Видавнича група КМ-БУКС",2019.-128 с.
    Франк Ейнштейн - юний геній, науковець і винахідник.Дзвяк - самозбірна особа зі штучним інтелектом. Бряк - майже самозбірна особа зі штучним інтелектом. Разом вони створюють турбомозок, щоб удосконалити людське тіло й допогти своїй подружці, Джейгудол, потрапити до команди. Та чи зможуть вони здогадатися, як зруйнувати підступні плани лихого винахідника Ті-Едісона й урятувати світ.


  Крута математика / Трейсі Янг, Кейті Гюветт/ пер. з англ. Ганна Лелів.- К.: Моя книжка полиця, 2019.-112 с.:іл.
   Авторки цієї корисної водночас захопливої книжки у зручній формі пояснюють основні поняття зі шкільної програми - наприклад, множення двозначних чисел - і вчать розв"язувати хитромудрі рівняння , яких не побачиш у класі. А ще підказують, як по-справжньому круто давати собі раду з різними  повсякденними проблемами в реальному житті.


     Відверта розмова про "це"/ Пер.з ісп.-К.: Видавнича група КМ-БУКС, 2019.-208 с.:іл.
   Малі Марійки та Сергійко - дуже допитливі дітлахи. Їх цікавить усе на світі, зокрема, яким чином вони з"явилися на світ, як відбувається зачаття і народження дитини. Батьки Сергія і Марійки, аби задовольнити цікавість дітлахів, подарували їм цікаву книжку, з якої братик із сестричкою та їхні друзі дізнаються багато цікавого...




  Александр Гізел
    Знайомство з мистецтвом: Світові шедеври живопису і скульптури для дітей.-Харків, 2019.-102 с.:іл.
   Мистецтво всюди навколо нас - у парках, театрах, церквах, на стінах будівель і навіть у школі... І на сторінках цієї книжки, адже тут ти знайдеш визначні пам"ятки світового мистецтва, які зазвичай можна побачити лише в музеях. "Знайомство з мистецтвом для дітей" - унікальна нагоди не лише торкнутися прекрасного, а й створити власний шедевр.

     Література для дітей молодшого шкільного віку.

       

     



Немає коментарів:

Дописати коментар