вівторок, 3 жовтня 2017 р.

Вулична акція

     
Все починається з дитинства! І початок у всьому є навчання, оволодіння знаннями, культурою, а навчання починається з книги, з читання.
         Ще в дитячі роки ми розуміємо, що не можемо уявити своє життя без книги, що книга – це безцінне багатство, скарб, і що до неї потрібно ставитися з любов`ю, бережливістю.
     Основне завдання навчити вас любити книгу, а дітей – користувачів користуватися бібліотекою її книжковим фондом. Наша бібліотека з самого початку свого існування стала центром пропаганди книги проводячи різні  заходи пов’язані з книгою.
      Саме сьогодні ми запросили вас  на вуличну акцію « Книга шукає читача» приурочену  Всеукраїнському дню бібліотек, яке відзначається кожного року 30 вересня. 

 Читаючи книгу,  ми потрапляємо у чарівний казковий край, де все може статися. То звірі розмовляють, то пірати виринають із туману, то казкові принци і принцеси кружляють у вальсі.А й насправді, книга може нас розвеселити, може засмутити, може заставити замислитись, чи заплакати. Не вірите?  Тож зараз ми вам доведемо це. Ми помандруємо у країну яка так і зветься країна Книг.

                                                                                                                             


                                                            
     

                                                           


Немає коментарів:

Дописати коментар