вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Живе Україна і слава, і воля

    14 жовтня ми відзначаємо відразу три свята: Свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України.
    Це свято увібрало в себе багаті та славні ратні традиції та уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.
     У цей урочистий день ми вшановуємо тих, хто причетний до високого звання захисника України: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до воїнів нашого сьогодення.
  З нагоди Дня захисника України в СБК  відбулося свято « Живе Україна і слава, і воля»,  який підготували працівники культури.

   На свято було запрошено  захисників, які несуть службу  на прикордонній заставі села. Своїми виступами  присутніх у залі радували: ст. група ДНЗ «Сонечко» худ. керівник Кабалюк А. Ю., вихователь Євіцька Н.М.; молодша та середня група гуртка естрадного співу Діловецької ЗОШ  худ.керівник Кабалюк А.Ю.
   Чудово лунали пісні про Україну  у виконанні вокального ансамблю  СБК, дуету - Антосяк Ю., Тимочук І.; дуету - Антонюк І., Пирожук  М.
  Під час свята всіх  загиблих  захисників було вшановано хвилиною мовчання, після якої, Чуркіна Любов виконала пісню «Мир над Україною», яка була адресована всім захисникам України. худ. керівник  Кемпка О.Ф.
    Члени клубу за інтересами  «Берегиня», що діє при сільській бібліотеці  та гуртка «Художнього слова» Будинку культури  підготували історичну сценку та декламували  вірші про Україну та її захисників.
  Ведучі  Пушкар А., Пирожук Л.  згадали героїчні сторінки історії України, подвиги захисників.

     Святковий концерт подарував чудовий настрій усім присутнім.







Немає коментарів:

Дописати коментар