пʼятницю, 3 березня 2017 р.

Книжкові новинки

 
                                 Шановні користувачі!
     Кожна нова книга - це нове знайомство. Наша бібліотека поповнилася широким асортиментом нових книг. Це й сучасна художня, галузева та дитяча література.
 



Алексієвич, Світлана
Чорнобильська молитва: хроніка майбутнього: Роман/Переклад і післямова Оксани Забужко. - К.: КОМОРА, 2016. - 288с.
   Роман створено на основі розлогих інтерв`ю з очевидцями та потерпілими від Чорнобильської трагедії: ліквідаторами та їхніми близькими, вимушеними переселенцями з уражених радіацією регіонів та самоселами "зони", посадовцями, від рішень яких залежали долі десятків тисяч людей, та дітьми, котрі знали, що народилися вже приреченими.






Яріш, Ярослав
Сповідь з того світу: іст. трилер/ Ярослв Яріш; худож.- оформлювач Л. П. Вировець.- Харків: Бібколектор, 2016.- 283с.
    Хто насмілиться кинути виклик Долі? Невже вона, тендітна молода жінка, в якої під час подій на Майдані загинув коханий чоловік. І ось жереб кинуто: Доля заводить жінку в дохристиянські часи, вимірявши дистанцію у 13 століть.





Іваничук, Роман
Сліди на піску: новели та оповідання/ Роман Іваничук; упоряд, Н. Л. Бічуя, В. В. Габор; худож.- оформлювач Л. П. Вировець.- Київ: ДОВЖЕНКО БУКС, 2016.- 250с.
    У книзі "Сліди на піску" автор хоче сказати, що навіть найнепомітніший слід, який залишила на рідній землі чесна людина, ніколи безслідно не зникає. Книга містить короткі повісті, новели й есеї, написані в різні роки, а тому читач має змогу оцінити Романа Іваничука як майстра "малої прози".



                                         Інші цікаві видання, що надійшли до бібліотеки


    Яскраві новинки, захоплюючі казки та історії, твори популярних сучасних авторів - чекають на юних користувачів бібліотеки.

    Книги про Філіпека Вужика, написані, щоб розважати й повчати. Розважати - дітей, а повчати - дорослих. Тому не чекайте, поки батьки, знайдуть півгодини вільного часу, щоб вам почитати. Ви прочитайте їм про Філіпека. Нехай вони послухають вас хоч трішки, головне - щодня.  







 "Мій тато став зіркою" - зворушлива оповідь маленької дівчинки, тато якої загинув на Майдані. Героїня книжки роздумує про зовсім недитячі теми. А полеглий за правду тато світить їй з неба яскравою зіркою...








 Цікаво про:
- запорізьких козаків, пластунів та характерників;
- їхню військову культуру й бойове мистецтво;
- фізичну та психофізичну підготовку;
- військові традиції та звичаї;
- віру й духовне життя.




                       Книги чекають на вас!!!

                                                               Приємного читання!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар