понеділок, 8 грудня 2014 р.

Зустріч з учасниками АТО.

                    З метою формування в учнівської молоді патріотичного почуття до   своєї країни, вчитель історії  Фіріщак Галина Рафаїлівна організувала зустріч з учасниками АТО,  яка не обійшлася без сліз і трагічних спогадів. Актовий зал школи був переповнений учнями та вчителями. Всі чекали на зустріч із своїми односеляцеми, військовослужбовцями та прикордонниками, які повернулися з зони бойових дій.
  Запрошені учасники:Рошко Василь, Романюк Павло, Косован Василь, Роман Микола, Лис Валерій, Шевчук Андрій - це випускники школи; Чуркін Олександр, Савчук Юрій, Щевич Олексій,- військовослужбовці; Диско Андрій, Сервило Тарас, Петрунько Михайло, Маринич Артур, Домаров Микола - прикордонники.
   Учасники розповідали про ті страшні події, що відбуваються на Сході країни, спричинені російським агресором. Також ділилися  своїми спогадами, демонстрували відео та фото. Один з бійців також продемонстував учням привезений осколок від снаряду,  який поцілив в місце їхнього розташування.
   Ця зустріч пройшла в теплій, невимушеній атмосфері і  нікого не залишила байдужим.
   В кінці учні подарували захисникам власноруч виготовлені відкритки з словами щирої подяки та квіти.
   Не приховуючи хвилювання Галина Рафаїлівна від імені всіх присутніх висловила бійцям глибоку вдячність за мужність, відвагу і побажала їм мирного неба над головою.
           В зоні АТО перебувають ще сім наших односельців, яким ми  бажаємо живими та здоровими повернутися додому.

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар