пʼятницю, 5 грудня 2014 р.

                                              
   Кожна держава має своє військо.У кожного з них є свої символи, які віддзеркалені у присязі. У воїнів Збройних сил України теж є святі слова, які глибоко переконливо визначають роль і призначення національного війська - служити українському народові.
     Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов`язком справжніх чоловіків.
     У переддень свята з відчуттям глибокої шани і вдячності щиро вітаємо всіх військових.      Щиро зичимо Вам, миру та спокою, успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку Вашим оселям.
     Звертаємося до солдатів і офіцерів, які щодня  щиро, вірою і правдою служать українському народові.Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами.
      У будинку культури для наших прикордонників та допризовної молоді  було проведено захід до Дня Збройних сил  України. Для прикордонників звучали слова подяки за вірну службу, а майбутнім захисникам побажання стати гідними захисниками своєї країни. В дарунок їм звучали пісні у виконанні вокального ансамблю школи під керівництвом Н. В. Шепети та ансамблю СБК "Трибушанка" керівник М. Підмалівський.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар