вівторок, 26 лютого 2013 р.

День захисника Вітчизни.

 
       23 лютого народ України святкує День захисника Вітчизни. В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла або одягне військову форму.
     Сердечно вітаємо Вас — зі святом, яке увібрало в себе славні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.
   Це свято є символом довіри та всенародної любові громадян до захисників Вітчизни, які надійно захищають мир і спокій нашого суспільства.
  Адже захист своєї країни, родини, дружини та дітей, в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх чоловіків.
   В приміщенні Будинку культури с. Ділове була проведена конкурсна гра з допризивною молоддю "Я - майбутній  захисник Вітчизни". Запрошений зас.начальника відділу прикордонної служби с. Ділове старший лейтенант Д .В. Степанюк привітав майбутніх захисників зі святом, розповів про солдатські будні, ознайомив з військовими навчальними закладами та відповідав на запитання присутніх.
    Журі у складі: вчитель Захисту Вітчизни Ю.В. Каменчук, педагог-організатор Діловецької ЗОШ С.В. Юркуц, зав.бібліотекою Г.І. Мишуляк та представник прикордонної застави оцінювали конкурси: переодягання у військову форму, віджимання, піднімання гирі, пришивання гудзика, чищення картоплі і т.д. Присутні відмітили активність учасників, а саме у конкурсі віджимання  Я. Закревського та І. Майора уч.11кл.  Журі визначило переможців: І-ше місце присуджено Панчик М. уч.11кл.; ІІ-ге Руснак П. уч.10кл.; ІІІ-тє місце  Петрецький В. уч.11кл.
    З святковим привітанням виступили директор СБК А.Ю. Бузі, бібліотекар Л.І. Пирожук, а дівчата Полянчук Ю., Савчук Д. та Вовчок В. зачитали жартівливі привітання. 
 
 







 
 




           Хоробрими, сміливими ростіть,
           Кордони України бережіть,
           Продовжуйте батьківську справу,
           Ростіть Вітчизні, всім на славу!
  Бажаємо Вам незламної волі, богатирського здоров’я, звершення всіх Ваших мрій і бажань, високих досягнень у нелегкій праці на благо держави.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар