субота, 26 серпня 2023 р.

 

Щорічно, 24 серпня , Україна відзначає День незалежності - головне державне свято у році. 32 річниця незалежності проходить в умовах повномасштабної війни. За час війни весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми - українці.

У Будинку культури відбувся святковий концерт « Будеш жити , Україно !»До святкування долучилися Діловецький ЗЗСО, Діловецький ЗДО та угорський приватний заклад- гімназія.

На свято було запрошено військовослужбовців, які несуть службу на Прикордонній заставі с. Ділове та всіх захисників-односельчан, які сьогодні стали на захист нашої держави від російського агресора.  Хвилиною мовчання вшанували памʼять воїнів -односельчан та всіх захисників та захисниць України , які віддали своє життя за Україну .

Всі учасники свята подарували присутнім незабутні виступи та позитивні емоції , демонструючи свої таланти.Особливим моментом стала церемонія вручення подяк захисникам-односельчанам від Рахівської міської ради за мужність та високий рівень патріотизму. Сільською бібліотекою оформлено виставку-інсталяцію «Державність , вимріяна поколіннями.»

Все буде Україна! Дякуємо всім захисникам та захисницям.

                         




 


Немає коментарів:

Дописати коментар