пʼятницю, 3 травня 2019 р.

Прикордонник, тобі сьогодні - слава

       
Про таке свято, як "День прикордонника" відомо далеко не кожному, проте його відзначають тисячі людей і не тільки в нашій країні. І не тільки ті, хто пройшов прикордонними стежками, а і їх родичі  та друзі. Це священна дата для всіх, хто цінує мир, для кого такі поняття, як Обов`язок, Честь і Батьківщина священні.
       30 квітня -  свято сміливих, відважних людей, які захищають Батьківщину на кордоні.
     І   ми не забуваємо про тих, хто береже наш спокій, і в цей день вихованці дитячого садка, працівники культури навідалися до відділу прикордонної служби Ділове, щоб привітати військовослужбовців з їх професійним святом.
     Зворушливим був виступ найменших учасників свята, дітки підготували віршоване привітання та пісні: "Наш садок" та "Хай буде мир на всій планеті" (вихователь Йосипчук М. П.). Далі радували прикордонників учасники художньої самодіяльності СБК віршами та піснями: "Пісня прикордонників" та "Ми за волю, ми за мир"  (у виконанні дуету Довбня М. та Доброцька О.), а також переглянули інсценівку "Військові будні". Наша бібліотека також долучилася до привітань і подарувала для прикордонного загону підбірку книг.
      В цей день ми зичимо всім прикордонникам та їхнім родинам щастя, здоров`я, добробуту і процвітання, родинного спокою та миру.







Немає коментарів:

Дописати коментар