середу, 27 липня 2016 р.

Мова, що стирає кордони

                       2016 рік оголошено Роком англійської мови в Україні. Знання англійської мови-вже не примха чи хобі, а часто - необхідність. Закладати підгрунтя майбутнього володіння мовою слід  різними методами.  В бібліотеці відбулася година спілкування англійською мовою "Мова, що стирає кордони". Мета, якої у доступній формі ознайомити  присутніх  з англійською  і сталими виразами.
    Вчитель англійської мови Руснак М.Ю. у цікавій формі провела гру "Літні канікули. Відпочинок", зустріч з мудрою совою Гертрудою "Fuhhy endlisn", яка допомагає вивченню анлійської мови, для найменших відвідувачів перегляд мультиків "Уроки тітоньки сови". Також наголосила, що навчання завжди пов"язано з помилками та негараздами, до яких потрібно  підходити спокійно і набратися терпіння, і головне, вірте в успіх.
    Зав. бібліотекою порекомендувала інтернет-ресурси для самостійного вивчення англійської мови  та базу англомовних мультиків, пісень казок і ознайомила з блогом  Діловецької сільської бібліотеки, на якому розміщено спеціалізовані форуми для вивчення англійської мови.
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар