вівторок, 5 квітня 2016 р.

Дружба з книгою - це свято

         Сила книги безмежна. Без неї людина сліпа. Протягом усього життя ми звертаємося до книги. Вона відкриває небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя.  Книга - мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса. Нерідко книга, прочитана нами в дитинстві, залишається в пам`яті на все життя.
  
  Серед багатьох весняних свят є прекрасне свято - День книги.
    Починаючи з 1967 року з ініціативи і за рішенням Міжнародної ради з дитячої книги
2 квітня, в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена, весь світ відзначає Міжнародний день дитячої книги.
 
      Ми теж вшановували, іі Величність Книгу і провели чудове свято "Книга - найцінніший скарб", під час якого до дітей завітали казкові герої, які розповідали про важливість читання, адже, як говорять у народі "Книга вчить, як на світі жить". Також діти дізналися про історію виникнення книги, були ознайомлені з книжковою виставкою літератури "Книжкові перлини дітям", а на завершення свята отримали  буклети - пам`ятки "Книга твій друг - бережи її".
       Читаючи книжки ми стаємо добрішими і мудрішими. Шануйте, любіть книжки! Хай не буде жодного дня, коли б ми не прочитали хоча б однієї сторінки з нової книги!
 



 
 
       
  

Немає коментарів:

Дописати коментар