пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

Тиждень правових знань

  
    
   З 5 жовтня стартував Всеукраїнський тиждень права. Ці дні є доброю нагодою нагадати про постійну потребу удосконалення захисту прав людини.

   Правове виховання - це прищеплення знань та поваги до чинних законів і норм права, формування активної позиції щодо протиправних і антигромадських дій.
    З метою підвищення рівня правової обізнаності та забезпечення  доступною інформацією були проведені такі заходи.
    Презентація "Захист прав дітей у світі" тема уроку права, який був проведений в  школі з учнями 9 класів. На запитання учнів, які виникли під час уроку по даній темі відповідала вчитель правознавства Фіріщак Галина Рафаїлівна.
    А найменші здійснили веб-мандрівку "Урядовим сайтом для юних громадян", познайомилися з рубриками "Екскурсія Будинком уряду", "Школа громадської освіти".  
    До послуг користувачів  діє книжкова виставка літератури "Закон - путівник по життю"на якій представлено юридичну літературу та  законодавчі матеріали.
 
 
    Матеріали консультативного столу "Зроби свідомий вибір" (Вибори до місцевих рад-2015)  допомагають відвідувачам  ознайомитися з виборчим процесом  та з програмами кандидатів  до місцевих рад.
    
   
 

Немає коментарів:

Дописати коментар