пʼятниця, 28 червня 2024 р.

Оберіг нашої державності

 

                 28 червня традиційно відзначаємо знакове державне свято, за яким стоять сотні років боротьби і віри в суверенну державу – День Конституції України.

У 2024 році кожен українець знає, як важливо відстоювати конституційні права і свободи, будувати правову державу в умовах війни ,адже Конституція України наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканості та безпеки.

Зараз кожен українець бореться за своє життя, свободу та демократію.

Працівники культури підготували правовий екскурс «Конституція: від витоків до сьогодення.» Присутні отримали багато корисної та цікавої інформації.

Памʼятаймо про свої права , але не забуваймо й про обовʼязки.

Нехай Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації .

                                                        

пʼятниця, 7 червня 2024 р.

               


          ортуємо сміття" проведено екологічну гру до Всесвітнього дня навколишнього середовища, Мета і завдання, спрямовані на формування екологічного мислення, відповідального ставлення до довкілля.  Присутніх ознайомили,як правильно сортувати відходи. Виконували практичне  завдання,яке допоможе  усвідомити особисту відповідальність за збереження природи, охорону довкілля.

                       

  
                           
 

неділя, 2 червня 2024 р.

                                                                 


                                                                                         
                                                                                                                               Сьогодні, 1 червня, у світі та Україні відзначають свято - Міжнародний день захисту дітей. В умовах повномасштабної війни воно набуває особливого значення, адже зараз, як ніколи, маленькі громадяни потребують ще більше підтримки та гарного настрою.

🌞Працівники культури провели розважально-ігрове свято «Хай щастю дитини не буде кінця!» 🙏Розпочали всі разом зі спільної молитви за мирне та щасливе життя кожної дитини.🇺🇦Дякуємо воїнам за те, що борються за право наших дітей мати щасливе майбутнє.😇Для діток були підготовлені різні цікаві ігри, завдання, конкурси , які принесли багато нових знань, позитивних та незабутніх емоцій.🎤Вкінці свята , дитячий вокальний ансамбль будинку культури виконав пісню «Я намалюю на папері щасливу дитину…»🍪🍫🍬Також ,для наших діток був підготовлений солодкий стіл.🫶 Діти не повинні бачити війну! Здоровʼя, миру та щасливого дитинства нашим дітям та всім нам .