вівторок, 30 травня 2017 р.

Святкування Дня прикордонника в селі Ділове


    День прикордонника - це свято, яке повинне відродити історичні традиції України та її прикордонних військ. Бути прикордонником - це почесний обов"язок, який довіряють далеко не  кожному солдату, охорона зовнішніх кордонів держави вважається досить престижною в  армії.
    За традицією, 28 травня  ми разом з прикордонниками збираємося разом, щоб відзначити їх професійне свято.  Цього дня до будинку культури було запрошено офіцерський склад, військовослужбовців, працівників застави та членів їхніх родин на святковий концерт.


    Прикордонників вітали: найменші жителі нашого села- вихованці дитячого садка, учні школи, вокальний ансамбль СБК, танцювальні колективи Діловецької ЗОШ, колектив "Авангард" м. Рахів та ВІА "Білий камінь". Наша бібліотека також долучилася до  привітань і передала прикордонній заставі підбірку книг, адже другий рік поспіль у нас триває акція "Бібліотека українського воїна".
    Свято пройшло в дружній і теплій атмосфері, прикордонники та всі присутні на концерті  гучними оплесками   дякували всім, хто доклав зусиль для проведення цього свята.
    Віримо, що кращі традиції, які склалися на прикордонній заставі в нашому селі передаватимуться і примножуватимуться молодою зміною.












Немає коментарів:

Дописати коментар