вівторок, 21 лютого 2017 р.

Пам`яті Героїв Небесної Сотні...

 
   Майдан. Мабуть, нині це слово знають у свіх країнах світу. За це Україна заплатила  більш як сотнею людських життів та кількома сотнями покалічених людей. Страшна ціна подій 2013-2014рр. злочинної влади проти українського народу. Кожен герой повстав проти насилля, несправедливості до своєї країни. Кожен віддав своє життя заради нової України. Герої своїм подвигом показали силу та незламність українського духу.
    Їх назвали Небесною Сотнею, вони полягли на Майдані за право бути УКРАЇНЦЯМИ і за свою Батьківщину.
З нагоди Дня пам`яті Героїв Небесної Сотні працівники СБК (А. Ю. Пушкар, О. Ф. Кемпка, Бузі М. І.) підготували годину - реквієм "Герої не вмирають. Просто йдуть з майдану в небо".



   Зі сцени лунали чуттєві до сліз  рядки віршів,  пісні майдану, присутні дізналися про історичні події, що змінили політичний стан у державі та про подвиги Героїв Небесної Сотні. Мали змогу переглянути відеоматеріали часів Майдану, які підготувала Л. І. Пирожук при перегляді на очі наверталися сльози.
  Учасниця майдану, наша односельчанка Л. М. Івасюк поділилася спогодами та подарувала сільській бібліотеці книгу видану за сприянням майданівців "Молитви до Небесних сил за захист українського народу", видану 2016р. у м. Львів релігійним видавництвом "Святих Володимира та Ольги".
  В пам`ять про полеглих було розгорнуто виставку - експозицію "Невиплакані сльози України", яку презентувала  зав. бібліотекою Г. І. Мишуляк. На виставці крім фото - матеріалів було запалено сто лампадок, вогник яких став даниною тим, хто навічно пішов від нас ставши Ангелами - Охоронцями на небі заради торжества справедливості.
                                           ВІЧНА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЯМ !!!






Немає коментарів:

Дописати коментар