середу, 15 лютого 2017 р.

Валентинки своїми руками

        Мабуть у всіх людей є дні і дати, які хочеться відзначати.
  День Святого Валентина  - свято романтичне, приємне, яке  не хочеться оминати. Так як, символом Дня Закоханих є сердечко, напередодні свята в нашій бібліотеці ми провели майстер - клас по виготовленню "валентинок".
 Разом з вчителями групи продовженого дня   Л. М. Томенюк та В. І. Ткач ми допомагали дітям у створенні яскравих валентинок. Усі дітки  дуже старались, переживали коли щось не виходило, хоча шаблони  у всіх були однаковими, в кінці  кожна валентинка відрізнялася від іншої, адже кожна дитина вклала частинку свого серця у свою роботу. Також було створено "дерево валентинок", на якому кожен з присутніх залишив своє побажання бібліотеці.




    Зав. бібліотекою Г. І. Мишуляк розповіла присутнім про ще одне не менш приємне свято, яке відзначала наша бібліотека - Міжнародний день дарування книг. Ми підготували оголошення в якому коротко розповідалося про це свято, як можна його провести і розмістили його в бібліотеці та школі.
     Інтер`єр бібліотеки відповідав тематиці свята і привертав увагу відвідувачів. Наші користувачі цього дня отримували не лише книгу, а й "Валентинку" в подарунок з приємними побажаннями.

Немає коментарів:

Дописати коментар