пʼятницю, 18 жовтня 2013 р.

"Вибір професії - це серйозно".


 
Спільно з класним керівником 10 - А кл. ми провели виховну годину "Вибір професії - це серйозно", мета якої: формувати в учнів свідоме ставлення до вибору майбутньої професії, допогти учням визначитися у своїй професійній спрямованості і зробити правильний вибір.
    Класний керівник О. М. Юращук розповіла учням,  щоб обрати свою майбутню професію, необхідно врахувати ряд факторів: власні побажання, психологічні особливості та можливості, не слід забувати і про потреби ринку праці.
 

   Нашим завданням було донести  серйознізть даної теми, адже світ професій - складний та захоплюючий. Зорієнтуватись в ньому  інколи дуже важко, тому  ми підготували  презентацію"Типи професій" і можливо переглянувши її дехто з учнів знайде себе  в майбутньому і  реалізує свій потенціал. Чарльз Дарвін казав:"Якщо ви вдало оберете труд і докладете до нього душу , то щастя саме знайде вас". Також ми розробили  буклети,  які вкінці  було роздано дітям.
   Психолог Діловецької ЗОШ І. В. Спічкей, яка також завітала на  виховну годину  розповіла про свою професію та  наголосила, що обираючи майбутню професію потрібно зважити всі "за" і "проти", адже, правильний вибір професії - чи не найголовніший чинник того, як складеться подальше життя молодої людини.

 
  
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар