вівторок, 7 серпня 2012 р.

"Туристичні стежки Ділового"

 
Ділове Піп Іван
Особливість цього маршруту полягає в тому, що він проходить по території Мармарошського масиву Карпатського біосферного заповідника і поблизу державного кордону з Румунією. Для виходу на г. Піп Іван (Мараморошський) потрібно спеціальний дозвіл прикордонних служб України.
Маршрут :      с. Ділове - г. Піп Іван
Особливості маршруту : в основному проходить по лісистих схилах
Протяжність маршруту : 34 км.
Висота вершини : 1936 метрів над рівнем моря
Село Ділове знаходиться в Рахівському районі на автодорозі Мукачево - Рогатин за 18км. до районного центру. Маршрут в гори починається з центру села, біля моста через річку Тиса. Від моста дорога йде вправо по вул.Миру (Білий потік) до пропускного пункту  Діловецького лісництва. Не доходячи до лісопереробного цеху по правій стороні через потік є чудова галявина для відпочинку, на якій побудовані альтанки, за бажання можна розкинути намети є місце для розведення багаття. Далі слідувати по маршруту можна тільки за наявності  паспорта і спеціального дозволу, виданого на прикордонній заставі.
Пройшовши через виробничу територію цеху лісовозна дорога веде в гірські полонини. 
 

Гірські дороги





                                                               Краєвиди






                                                На  вершині  гори  
                             Піп Іван (1,936 м.н.р.м.)                

















Побувавши в горах ви маєте можливість відчути справжню тишу глухих карпатських куточків і будемо надіятися, що  ця краса нікого не залишить байдужим...










Немає коментарів:

Дописати коментар