понеділок, 23 грудня 2013 р.

Дякуємо нашим дарувальникам!

Соціальний проект «Подаруй дитині книгу»

Людина, для якої книжка уже в дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчує себе обділеною, збіднілою, спустошеною.
В. Сухомлинський
Як важливо для дітей пізнавати цей світ. Але ж чи можемо ми говорити про таке пізнання без книжок?
Далеко не всі куточки нашої країни забезпечені пристойною освітньою базою. У віддалених селах, де навіть не має засобів зв’язку, і кількість населення не перевищує 1000 осіб, діти нагально потребують Вашої допомоги. Діти повинні фантазувати, їхня уява повинна розвиватися з кожною прочитаною сторінкою.
Саме у зв’язку з вищезазначеним Асоціація правників України пропонує Вам долучитись до нового соціального проекту «Подаруй дитині книгу». Даний проект стартує з вересня і триватиме до грудня 2013 року.
Його суть полягає в зібранні цікавих, корисних та зворушливих книги, які напередодні Дня Святого Миколая будуть передані вихованцям дитячих будинків та бібліотекам, які знаходяться у віддалених регіонах нашої держави.
Якщо в Вашому житті така книга була — Ви щаслива людина, оскільки для багатьох дітей доступ до якісної та цікавої літератури лишається закритим.
Ми пропонуємо Вам зробити невеликий внесок добра і щастя в чиєсь дитинство і подарувати книгу. Наступні кілька місяців ми збиратимемо книжки, якими Ви б хотіли поділитись з іншими. Не важливо, чи Ви дістанете її з власної шафи, чи придбаєте, головне — щоб ця книга подарувала радість тому, хто її прочитає. Тематика літератури — різноманітна, особливо вдячні ми будемо за дитячу та підліткову літературу, а також загальноосвітні книжки. Також, ми пропонуємо Вам підписати книгу, яку даруєте та побажати щось добре її маленьким читачам.
Книги будуть передані до наступних бібліотек:
Діловецька сільська бібліотека Рахівського району Закарпатської області.
 Новопавлівська сільська бібліотека Калачанського району Херсонської області.
Бібліотека філія с. Нове Село Закарпатської області.

Книга - це правдиве джерело , живе слово сповнене творчості й життєвої мудрості.
   21 грудня наша бібліотека отримала посилку з подарованими  книгами,  які надіслала Асоціація правників України.
   Колектив бібліотеки щиро дякує всім, хто долучився до соціального проекту "Подаруй дитині книгу".
   Ми цінуємо Ваше ставлення до книжок і внесок у справу благодійництва на користь читання.
 
 

 

 

 
Ми впевнені, що подаровані  цікаві та корисні книги стануть у нагоді нашим читачам!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар