середу, 14 серпня 2013 р.

Майбутнє варто планувати.


    Для того , щоб молодь та жінки  були більш поінформовані  та могли зробити свідомий вибір щодо планування сім"ї Благодійний фонд "Центр громадських ініціатив" спільно з Закарпатською обласною науковою бібліотекою ім.Ф. Потушняка, та з районними бібліотеками здійснює проект "Майбутнє варто планувати", що фінансується у рамках програми "Здоров"я жінок України". Метою цього проекту є підвищення поінформованості жінок та пар репродуктивного віку щодо прийняття рішення стосовно планування сім"ї та репродуктивного здоров"я, використання сучасних та ефективних методів контрацепції, як альтернативи не планованій вагітності та абортам шляхом проведення широкомасштабної інформаційної кампанії на території Закарпатської області. Коли починати інтимне життя – рішення індивідуальне. Але знати про методи захисту потрібно кожному підлітку.            
    14 серпня 2013р. біля сільської бібліотеки, для мешканців села було проведено інформаційно-просвітницьку акцію "Майбутнє варто планувати".
     Всі бажаючі мали змогу познайомитися з викладкою інформаційних матеріалів  та спеціальною літературою.
   В акції взяла участь волонтер даного проекту фахівець соціальної роботи РЦ СССДМ с. Ділове Кларія  Геблер, яка веде інформаційну роботу та  розповсюджує буклети «Бажані діти в бажаний час»  серед неблагополучних сімей розроблені нашою бібліотекою.
    Бібліотечні  працівники роздавали спеціальну друковану продукцію, закликаючи цим замислитися про своє здоров'я і важливість планування сім'ї.
   Найменші учасники акції отримували кольорові кульки з написом «Майбутнє варто планувати».

 


 

 

 



 

  
Ми говоримо про те, що майбутнє варто планувати, і якщо ви не готові зараз стати батьками, то варто подумати про контрацепцію, оскільки наслідки переривання вагітності можуть бути непередбачуваними та невтішними.

 А радість материнства – нехай і трохи віддаленого – неможливо ні з чим порівняти!

 

 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар