пʼятницю, 9 березня 2018 р.

Свято квітів, весни і краси...

     Кожна жінка  з наближенням свята весни розквітає мов ранкова квіточка, якою хочеться милуватися і робити компліменти. 
    Саме в цей чудовий, весняний день - 8 Березня, людство вшановує жінку: жінку - кохану, жінку - господиню, жінку - берегиню життя на Землі.
    Напередодні свята працівниками культури було організовано фуршет для жінок, на який було запрошено: вчителів, вихователів дитячого садка, працівників сільської ради та амбулаторії,  підприємців та ін.
    Для того, щоб трішки урізноманітнити наше свято, ми вирішили запросити істинну гуцулку, напів діловчанку Оксану Йонаш - Тодер, яка як писав Т. Шевченко не цурається своєї мови і майже одна з перших в районі почала писати гумористичні, сатиричні,ліричні та інші поєзії гуцульським діалектом. Пані Оксана привітала жінок із святом своїми новими, чудовими, гумористичними віршами: "8 Березньи", "Президент", "Букет", а ми натомість презентували присутнім її першу збірку "З Оксанчиної тайстрини", з якої також зачитувалися твори поетеси.




   На нашому святі ми не співали і не танцювали, але і сумувати нам не довелося, для запрошених жінок була підготовлена  цікава розважальна програма: конкурс: "Скринька удачі", презентація "Ж -МОБІЛЬ". Приємно  було отримати подаруночок  в якому знаходились прикраси( не ювелірні) . Коробочки від бренду "Золотий вік"виготовили власноруч працівники культури.
    У цей день жінкам дарують квіти,  і ми щиро дякуємо голові села А. М. Панасюку за прекрасні квіти та допомогу у проведенні свята.
   
        Ми щиро і сердечно вітаємо всіх жінок із весняним святом - 8 Березня!
Нехай кожен день для вас буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти і звучить музика. Будьте завжди усміхнені і сповнені надій та оптимізму. Хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.





Немає коментарів:

Дописати коментар