пʼятницю, 7 лютого 2014 р.

Захоплення за покликом душі.


    Різьба по дереву сягає глибини віків та зберігає тепло рук майстра.

    Прекрасне варто бачити у всьому, що нас оточує та на одне і те можна дивитися по різному, якщо руку до цього прикладе майстер. Ми хочемо познайомити  відвідувачів блогу з творчою  людиною  Євіцьким Іваном Івановичем, який народився в нашому селі 3 березня 1979 року.  Протягом 1985-1996 року навчався у Діловецькій загальноосвітній школі  I-IIIст.

  У 1996 році був нагороджений дипломом 1 ступеня за перемогу в обласній олімпіаді з трудового навчання та дипломом за перше місце у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з трудового навчання.



   За особливі успіхи в навчання нагороджений золотою медаллю.

    Протягом 1996-2000р.р. навчався у Тернопільському державному педагогічному університеті ім.. Володимира Гнатюка і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка  і методика середньої освіти. Трудове навчання і механізація сільського  господарства» та здобув кваліфікацію вчителя трудового навчання, механізації сільського господарства, креслення і безпеки життєдіяльності.

   З 1998 року і до цього часу працює вчителем трудового навчання та образотворчого мистецтва  в Діловецькій школі .

   Увесь свій вільний час віддає улюбленій  різьбярській справі. Результатами ручної роботи різьбяра є ні з чим незрівнянні вироби. Теми для своїх робіт черпає з природи, народного побуту. В роботі  використовує деревину з липи , дуба та інших порід.

  Які тільки шедеври не виходять з його рук, це і вішалки, підставки, рамки інші сувеніри, аналогів яких немає ні за стилем , ні за манерою виконання.

   Вироби привертають увагу красою, оформленням, багатством орнамену, вдало підібраною деревеною.

   Іван Іванович любить свою роботу і вміло навчає дітей. Його учні займають призові місця на олімпіадах та виставках.

Якщо людина хоче навчитися то все залежить від її бажання, наполегливості.

Бо в народу є мудрі слова: «Під лежачий камінь вода не потече»,  до всього потрібно  докласти руки, розум і бажання. Саме таким є наш майстер- односелець.

 

 

 

 


 
 

 

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар